augustus 6, 2014Gepost door Michel in Algemeen nieuws

Het is weer gelukt: 3e PuMP workshop met Stacey Barr

ZOELEN, Nederland, 6 augustus 2014 - In Mei was Stacey Barr voor de tweede keer in Nederland voor het verzorgen van haar PuMP blueprint workshop. Net als de voorgaande keer waren het wederom twee geweldig leerzame dagen. We hadden ook weer een mooie en gevarieerde groep deelnemers: van logistiek dienstverleners tot verzekeraars en IT adviseurs. Het is nu weer gelukt om Stacey over te halen voor een workshop in Nederland: op 27 en 28 november verzorgt Stacey haar derde workshop in Nederland.

Met haar PuMP methode geeft Stacey Barr ons 8 praktische stappen die iedere organisatie in staat stelt om de beste KPI’s te bepalen en toe te passen. Deze stappen worden rijkelijk geïllustreerd met vele praktijkvoorbeelden uit haar eigen ervaring, maar ook aangevuld met de ervaringen van de deelnemers. De deelnemers in mei waren opnieuw zeer tevreden met de training en waardeerden deze dan ook met het cijfer 8,4. In hun feedback kregen we reacties als:

  • Very simple and challenging messages! Really helpful and structured. Good balance between theory and exercises.
  • It was great, gave me a lot of ideas for my work. Great structure, good trainer!
  • First I am impressed by the content. Although almost obvious, still very refreshing and insightful.

Wij zijn van mening dat iedereen die betrokken is bij het opstellen of gebruiken van KPI's de kans zou moeten hebben om deel te nemen aan de PuMP workshop van Stacey Barr. Niet alleen wij, maar ook de voorgaande deelnemers bevelen deze workshop aan. Vandaar dat we in het vervolg deze workshops samen organiseren met BI-Podium.

Meer informatie over de workshop kun je vinden op de PuMP pagina van BI-Podium. Schrijf je dus snel in, zodat je deze mogelijkheid niet mist.

Over Nova Silva
Nova Silva is een onderneming gericht op het ondersteunen van organisaties met het verbeteren van hun resultaat doormiddel van Management Dashboards. Door kennis en ervaring in zowel de IT als bedrijfskunde te bundelen is Nova Silva in staat haar klanten te ondersteunen in verdere ontwikkeling en groei. Dit doen we door Management Dashboards toegankelijk te maken voor alle betrokkenen, beschikbaar te stellen op de momenten dat het nodig is en te integreren in de bedrijfsprocessen zodat de informatie omgezet kan worden in acties en resultaat. Voor meer informatie, bezoek onze site op http://www.novasilva.com

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nova Silva BV
e: info@novasilva.com
Klik om dit te delenKlik om dit te delen