juni 15, 2015Gepost door Nova Silva in Algemeen nieuws

Michiel van der Hart versterkt Nova Silva

ZOELEN, Nederland, 15 juni 2015 – Deze maand is ons team versterkt met een nieuwe aanwinst: Michiel van der Hart.

Michiel heeft als bedrijfskundige ruim 20 jaar commerciële ervaring opgebouwd in meerdere sectoren. In diverse commerciële management functies in de productie van verpakkingen, distributie en marketing van tijdschriften, uitgeven van leermethodes, opleidingen en consultancy.

Met zijn kennis, ervaring buiten ons vakgebied en zijn persoonlijkheid is Michiel een geweldige versterking van ons team. Met zijn frisse blik gaat hij ons helpen onze groeiambitie waar te maken.

Over Nova Silva
Nova Silva is een onderneming gericht op het ondersteunen van organisaties met het verbeteren van hun resultaat doormiddel van Management Dashboards. Door kennis en ervaring in zowel de IT als bedrijfskunde te bundelen is Nova Silva in staat haar klanten te ondersteunen in verdere ontwikkeling en groei. Dit doen we door Management Dashboards toegankelijk te maken voor alle betrokkenen, beschikbaar te stellen op de momenten dat het nodig is en te integreren in de bedrijfsprocessen zodat de informatie omgezet kan worden in acties en resultaat. Voor meer informatie, bezoek onze site op http://www.novasilva.com

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nova Silva BV
e: info@novasilva.com

Klik om dit te delenKlik om dit te delen