januari 29, 2016Gepost door Nova Silva in Algemeen nieuws

Who's cooking 2016?

Zoelen, Nederland, 29 januari 2016 - Net als de voorgaande jaren zijn we ook dit jaar weer succesvol begonnen met onze klanten en relaties tijdens de "who's cooking?" bijeenkomst.

We hebben teruggekeken op een succesvol 2015 waarin we samengewerkt hebben in diverse mooie projecten. Voor ons een bevestiging dat het voor organisaties belangrijk blijft om data op de juiste manier te activeren, zodat er een goed inzicht verkregen wordt, waarmee de juiste beslissingen genomen kunnen worden.

Ook het afgelopen jaar hebben we mede dankzij onze relaties onze dienstverlening verder kunnen uitbreiden. Hierdoor hebben we ook onze bijdrage aan het regenwoud corridor project bij Carara in Centraal America kunnen vergroten. We gaan al richting de 1000 nieuw aangeplante bomen.

foto 1 - voorbereiding is het halve werk

foto 2 - veel handen maken licht werk

foto 3 - en vervolgens samen dineren

Over Nova Silva
Nova Silva is een onderneming gericht op het ondersteunen van organisaties met het verbeteren van hun resultaat doormiddel van Management Dashboards. Door kennis en ervaring in zowel de IT als bedrijfskunde te bundelen is Nova Silva in staat haar klanten te ondersteunen in verdere ontwikkeling en groei. Dit doen we door Management Dashboards toegankelijk te maken voor alle betrokkenen, beschikbaar te stellen op de momenten dat het nodig is en te integreren in de bedrijfsprocessen zodat de informatie omgezet kan worden in acties en resultaat. Voor meer informatie, bezoek onze site op http://www.novasilva.com

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nova Silva BV
e: info@novasilva.com
Klik om dit te delenKlik om dit te delen