De KPI is dood, lang leve de KPI

Het is de laatste tijd wat rustig geweest op onze blog, maar niet omdat we stil hebben gezeten. We zijn met verschillende spannende zaken bezig, waar we hopelijk binnenkort meer over kunnen vertellen.

Een van de dingen waar we al een lange tijd (5 mooie KPI’s alstublieft…) mee rondlopen is het organiseren van een workshop op het gebied Performance Measures of Key Performance Indicators (KPI). Dan bedoel ik niet zomaar een workshop, maar een workshop verzorgd door dé beste performance measure expert: Stacey Barr.

Het is de hoogste tijd dat we eindelijk afrekenen met al die vage, onbruikbare en betekenisloze KPI’s. Hoe kun je nu eindelijk bruikbare en heldere KPI’s identificeren, definiëren en gebruiken? En als je deze KPI’s dan hebt, hoe zorg je dat deze ook werkelijk gebruikt worden binnen je organisatie en je helpen bij het verbeteren van je resultaat?

Het antwoord op al deze vragen is het bijwonen van de Performance Measurement Blueprint Workshop van Stacey Barr. Nu was het enige nadeel dat je hiervoor meestal ver moest reizen (naar Australie of de VS). Dit hebben we voor je opgelost door Stacey uit te nodigen voor een training hier in Nederland. Ze zal haar tweedaagse workshop op woensdag 27 en donderdag 28 november verzorgen in Utrecht.

Om zeker te zijn dat het ook daadwerkelijk een workshop wordt, waar de deelnemers ook actief aan de slag kunnen met haar methode, hebben we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Zorg dus dat je jouw plaats zeker stelt door je zo snel mogelijk hier in te schijven.

Meer informatie over de workshop kun je lezen in onze flyer of op de website van Stacey Barr.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben over de workshop, aarzel dan niet om deze te stellen op: workshop@novasilva.com.