Bij Nova Silva zit het delen van kennis in ons DNA.
Wij lossen uw data vraagstuk graag voor u op, maar we willen u vooral ook helpen dit zélf te kunnen.
Door een combinatie van klassikale en on-the-job trainingen helpen we u meer uit uw data te halen.

Training Datavisualisatie

De hoeveelheid data die een organisatie genereert is vaak eindeloos. Helaas geeft de data niet altijd de inzichten die het management nodig heeft.  Hoe dan wel? Door data te visualiseren kunnen mensen data sneller interpreteren, analyseren en delen. In onze workshops leert u hoe u gegevens effectief visualiseert . U gaat zelf aan de slag met rapporten en dashboards en de ontwerp-principes die u het beste kunt toepassen. Zo creëert u betere stuurinformatie voor uw organisatie.

Training Meetwaarden en KPI’s

Het is vrij gebruikelijk om te beginnen met meten wat we vastleggen in onze systemen. Maar, is dit niet de wereld op zijn kop? Is het niet veel beter om te beginnen bij uw doelen? Juist die data vastleggen zodat u kunt meten waar u staat? In deze training leert u hoofd- en bijzaken te scheiden. Met een pragmatische aanpak bepaalt u de écht belangrijke meetwaarden voor uw organisatie.

Training Modelleren van Data

Een goed huis bouwt u door te beginnen met een goed ontwerp. Zo is het ook met een gezonde data-huishouding. Het fundament van iedere data omgeving is het data-model. We bieden verschillende methodes, met elk zijn voor- en nadelen. Met deze praktijkgerichte training leert u welke aanpak het beste bij uw organisatie past en vooral waarom.

Producttraining

Steeds meer mensen hebben toegang tot data via uiteenlopende analyse- en rapportageproducten. Neem bijvoorbeeld de producten van SAP, IBM, Tableau of Eclipse. Met onze brede ervaring in deze producten helpen wij u en uw collega’s snel op weg. In deze training van een dag krijgt u bijvoorbeeld antwoord op:

  • Wat zijn de belangrijkste functies van het product?
  • Wat is de beste aanpak om te komen tot een analyse of rapportage?

“Benieuwd naar wat onze trainingen voor u kunnen betekenen?”

Laat uw nummer achter en Michel belt u terug