Username:

Password:

Wachtwoord vergeten? / Help

samenwerking

januari 24, 2011

Who's cooking 2011?

Afgelopen woensdag heeft Nova Silva een bijeenkomst georganiseerd voor haar relaties onder de naam "Who's cooking 2011?".

Lees verder
augustus 10, 2010

In-store marketing research samenwerking met ETS Worx

In samenwerking met ETS Worx hebben wij de in-store marketing research toepassing ETS RetailLab© ingezet voor een klant.

Lees verder
augustus 21, 2009

Samenwerking met Scandic Consulting

Nova Silva gaat samenwerken met Scandic Consulting uit het Verenigd Koninkrijk. Scandic Consulting is een onafhankelijke adviesorganisatie gespecialiseerd in het ondersteunen van MKB ondernemingen bij het toepassen van informatietechnologie.

Lees verder
juni 1, 2009

Sponsor van The Fresh Connection

Nova Silva heeft vandaag bekend gemaakt dat het de supply chain management game The Fresh Connection ondersteunt als sponsor.

Lees verder
juli 1, 2008

Nova Silva neemt deel aan EVusers.org

Nova Silva is een van de initiatiefnemers van de community EVusers.org. Deze community heeft als doel het delen van kennis en ervaring met het implementeren en gebruiken van Executive Viewer.

Lees verder
juni 2, 2008

Boomcertificaten voor Kubion BV

Nova Silva heeft Kubion BV boomcertificaten aangeboden. Samen met Kubion ontwikkelen wij OLAP modellen voor de onroerendgoedmarkt.

Lees verder
mei 29, 2008

Boomcertificaten voor i8 Solutions BV

Nova Silva heeft i8 Solutions bv boomcertificaten aangeboden. Nova Silva ondersteund i8 Solutions in het ontwikkelen van de Europese markt voor de producten i8 Viewer and i8 Scorecard.

Lees verder
maart 28, 2008

Samenwerking met i8 Solutions

De relatie tussen i8 Solutions en Nova Silva bestond al geruime tijd, maar deze zal de komende periode intensiever gaan worden.

Lees verder
november 9, 2007

Samenwerking met Microsoft

Nova Silva is lid geworden van het Microsoft Partner Programma. Dit programma stelt ons in staat om onze klanten beter te ondersteunen op het gebied van Microsoft gerelateerde technologie.

Lees verder
oktober 30, 2007

Samenwerking met Gelresoft

Nova Silva is een samenwerking aangegaan met Gelresoft. Gelresoft is een organisatie gespecialiseerd in management rapportage en analyse.

Lees verder