Username:

Password:

Wachtwoord vergeten? / Help

SCM

oktober 2, 2012

Ewals & Shanks naar finale TLN ondernemersprijs 2013

Onze klanten Ewals Cargo Care en Shanks Nederland hebben zich geplaatst voor de finale van de TLN ondernemersprijs 2013.

Lees verder
augustus 1, 2011

Ewals kiest voor Nova Silva

Nova Silva gaat Ewals Cargo Care ondersteunen bij hun rapportage, analyse en dashboard initiatieven.Op verzoek van Ewals Cargo Care wordt de samenwerking uitgebreid en zal Nova Silva de prefered supplier zijn voor projecten op het gebied van rapportage, analyse en dashboards.

Lees verder
januari 15, 2010

The Fresh Connection 2010 Finale

Nova Silva was vandaag aanwezig bij de finale van de supply chain management game The Fresh Connection. Nova Silva ondersteunt The Fresh Connection met haar Oxygen oplossing en als sponsor.

Lees verder
oktober 6, 2009

Wekelijkse artikelen in SCM update

Nova Silva zal een reeks van wekelijkse artikelen schrijven voor de SCM Update nieuwsbrief over de onderwerpen die behandeld worden binnen de supply chain management game The Fresh Connection 2009/2010.

Lees verder
oktober 5, 2009

TFC - Klaar voor de start...

Nova Silva wenst alle deelnemers aan The Fresh Connection 2009/2010 veel succes en plezier.

Lees verder
juni 1, 2009

Sponsor van The Fresh Connection

Nova Silva heeft vandaag bekend gemaakt dat het de supply chain management game The Fresh Connection ondersteunt als sponsor.

Lees verder
april 7, 2009

Oxygen voor Smeding

Nova Silva heeft vandaag een Oxygen toepassing voor Smeding in productie genomen. Deze toepassing stelt Smeding in staat meer grip te krijgen op levertijden en leverbetrouwbaarheid.

Lees verder
april 3, 2009

Analyse voor Ewals Cargo Care

Voor Ewals Cargo Care hebben wij een "self service" analyse toepassing geïmplementeerd. Vanaf vandaag kunnen medewerkers van Ewals zelfstandig hun analyses uitvoeren.

Lees verder
januari 5, 2009

Training voor Albert Heijn

Gedurende het jaar 2009 zullen wij alle Executive Viewer gebruikers trainingen verzorgen voor Albert Heijn.

Lees verder
december 17, 2008

Smeding plant de inzet in haar magazijn

Nova Silva heeft een planningstoepassing geïmplementeerd bij Smeding ter ondersteuning van de inzet van medewerkers in haar magazijn.

Lees verder
Pagina:12