mei 21, 2015Gepost door Nova Silva in Algemeen nieuws

9,5 tips voor geweldige data visualisatie bij masterclass CGI

ZOELEN, Nederland, 20 mei 2015 – Nova Silva heeft op uitnodiging van CGI een presentatie mogen verzorgen over effectief rapporteren voor de deelnemers van de masterclass Big Data Analytics bij CGI in Rotterdam.

We hebben er allemaal dagelijks mee te maken: rapporten en dashboards met tabellen en grafieken. Jammer genoeg zijn deze rapporten en dashboards niet geoptimaliseerd voor ons mensen. In de meeste gevallen is de gekozen opmaak slechts het resultaat van persoonlijke voorkeur. Dit gaat soms dan wel goed, maar in de meeste gevallen niet.

Met onze presentatie hebben we de deelnemers gestimuleerd om op een kritische manier te blijven kijken naar het presenteren van data in rapporten en dashboards. Aan de hand van 9,5 tips hebben we praktische handvaten gegeven om effectiever en efficiënter om te gaan met informatie.

De presentatie en inhoud zijn goed ontvangen. De deelnemers kunnen de opgedane kennis direct toepassen in het vervolg van de masterclass, aldus organisator Jan Willem Lankhaar (Data Scientist).

Over Nova Silva
Nova Silva is een onderneming gericht op het ondersteunen van organisaties met het verbeteren van hun resultaat doormiddel van Management Dashboards. Door kennis en ervaring in zowel de IT als bedrijfskunde te bundelen is Nova Silva in staat haar klanten te ondersteunen in verdere ontwikkeling en groei. Dit doen we door Management Dashboards toegankelijk te maken voor alle betrokkenen, beschikbaar te stellen op de momenten dat het nodig is en te integreren in de bedrijfsprocessen zodat de informatie omgezet kan worden in acties en resultaat. Voor meer informatie, bezoek onze site op http://www.novasilva.com

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nova Silva BV
e: info@novasilva.com

Klik om dit te delenKlik om dit te delen