Username:

Password:

Wachtwoord vergeten? / Help

Wat doet het?

Oxygen is veelzijdig

De kenmerken van Oxygen?

Oxygen:

U ziet, Oxygen is veelzijdig. Hieronder een paar kenmerken uitgelicht.

Op alle systemen werkbaar Voorbeelden van systemen waarop Oxygen werkt? Van SAP tot Oracle Applications, van Salesforce.com tot SugarCRM. Van MS Dynamics NAV tot Exact.

Profielen voor gebruikers Alleen de juiste personen krijgen toegang tot de gegevens, rapporten en analyses in Oxygen. Ook kunt u per (groep) gebruiker(s) profielen opstellen en aanpassen. Bijvoorbeeld dat de manager van Noord-Europa alleen bij de gegevens van Noord-Europa kan.

Activiteiten worden bijgehouden Oxygen houdt alle activiteiten per gebruiker bij. U ziet precies wie welke actie heeft uitgevoerd en welke gegevens daarbij betrokken waren. Een handig hulpmiddel bij audits om te zien wie waar toegang tot had.

Functionaliteit

Of u nu wilt analyseren aan de hand van een bullet- of een lijndiagram, en of u dat nu wilt via een staaf- of een spreidingsdiagram, met Oxygen heeft u de keuze hoe u gegevens gepresenteerd krijgt. Met filters geeft u aan welke dwarsdoorsnede van de gegevens getoond wordt. En per presentatiemogelijkheid zoomt u in op verdere detailgegevens.

In de basis analyseert Oxygen gegevens en presenteert deze via dashboards, rapporten en analytische tools. Maar ook qua functionaliteit is het systeem veelzijdig.

Oxygen biedt:

En natuurlijk veel meer. Neem contact op voor meer informatie.