In het Latijn betekent Nova Silva nieuw bos. Net als uw organisatie, ontwikkelt een bos zich op een organische manier. Wij zorgen natuurlijk niet voor de groei zelf, maar we helpen organisaties wel om in dit groeiproces de juiste beslissingen te nemen met onze data oplossingen en diensten.
Dan groeit het bos gezond door.

Iets teruggeven aan de wereld

Zoals wij onze klanten helpen met groeien doen we dat ook met het tropisch regenwoud. Hierin werken wij samen met het International Tree Fund (ITF). Het ITF is een Nederlandse vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het behoud, beheer en herstel van bossen, gekoppeld aan het welzijn van de mensen die in en om de bossen wonen. Wij ondersteunen het ITF door boomcertificaten aan te kopen voor elke dag die wij werkzaam zijn voor onze klanten. Elk certificaat betekent een geplante boom in de Carara corridor in Costa Rica.

Vruchtbare bodem

Nova Silva is in 2007 opgericht. De medewerkers vervulden uiteenlopende rollen in  management en IT bij organisaties als Kappa Packaging, Temtec, IBM, Accenture en Rabobank.

We doen niets liever dan organisaties en haar mensen helpen. Helpen om meer uit data te halen.

Hierdoor blijven we leren en worden we iedere dag een beetje beter. We zoeken continu naar de balans tussen mens en machine. Herhalende taken en processen automatiseren en mensen in staat stellen om creatief en betekenisvol bezig te zijn.

Ons team

Nova Silva bestaat uit een tiental data specialisten. Van architecten tot programmeurs en van adviseurs tot projectmanagers. Met veel ervaring en een aanstekelijke passie om uw organisatie verder te helpen met data.

Paul
Paul
Development & Support
Michel
Michel
Visualisation & Measurement
Bernard
Bernard
Analysis & Project Management
Tino
Tino
Architecture & Design
Antoine
Antoine
Integration & Reporting
Tim
Tim
Integration & Quality
Wouter
Wouter
Development & Support

Waar vindt u Nova Silva?

Nova Silva B.V.
Burensedijk 15
4011 KG Zoelen

Bel ons

+31 344 579 120

Mail ons

info@novasilva.com